Træning

UNDERVISNING/EVENTSPERSONLIG TRÆNING


Denne træningsform er rigtig god til dig som ønsker:


Træningsprogram lavet til dit niveau og træningserfaring

Vi træner når det passer dig.

Vælg imellem udendørs/indendørstræning. (dette kan også kombineres)


Pris er afhængig af antallet af køb af timer.


Skriv eller ring for at hører nærmere: carina@fitspiration.dk
VIRKSOMHEDER OG ANSATTEFit & Sundhed er et kursus udviklet for/til ansatte i plejesektoren i Københavns Kommune. Men bruges nu også af andre virksomheder.


Formålet med kurset er at motivere de ansatte til at have mere fokus på dem selv. Så de derved begynder at prioritere træning så de får en højere/længere levetid.


For arbejdsgiveren er kurset en god investering, da vil mindske sygdomsfravær samtidig med at man vil få positive medarbejdere. Det er vigtigt at pointere at kurset er ikke et slankekursus, men et motivationskursus, til at ændre livsstil.


Vi skal alle være længe på arbejdsmarkedet og der er ingen som ønsker ikke at kunne klare sig selv som gammel. Dette betyder at man allerede i en tidlig alder skal forebygge og træne sin krop og sind til en positiv hverdag.


Kurset er af en varighed 2-4 timer afhængig af antallet af deltagere (dog max 12 pers. pr. hold). Der vil blive trænet og vist øvelser som kan bruges i løbet af en arbejdsdag. Øvelser som man kan lave når man kommer hjem.


Efterfølgende vil der være mulighed for at få en kropsanalyse og en privat samtale (hvilket altid er nemmere for mange). Her vil udgangspunktet være den enkelte persons startsted for opbygning af muskler og træning.


INSPIRATION TIL SENIORMOTION 1


Dette kursus er for Jer, som  måske ikke er gymnastik/fitness instruktør, men som alligevel brænder for at give ældre mennesker lidt motion ind i deres hverdag. Det er til Jer som gerne vil have lidt ny inspiration til træningsøvelser som er effektive og blide mod ældre.


Kurset er rettet mod Jer som har sin daglige gang mellem ældre, og synes at man vil give dem lidt mere indhold/motion i deres liv. Men måske lige mangler lidt input og ideer til hvordan at I træner de ældre på en sjov og hyggelig måde.


Antal deltagere: 6-12 personer


Afvikling af kursus foregår hos Jer og derfor kræver det at I kan stille lokale til rådighed.


I får:

Kursus på 1½ times varighed.

Motiveret/inspireret personale

Lukket facebookgruppe, hvor man kan udveksle erfaringer med øvelser og her vil kunne stilles spørgsmål til instruktøren, hvis der er noget som man er usikker på.


MORGENGYMNASTIK / FITNESS FUN PÅ BYGGEPLADSEN


Lad kollegaerne få 30 minutters sjov med træning på byggepladsen. I de 30 minutter garantere vi højt humør og motion på samme tid.


Instruktøren bruger de materialer som der er på pladsen til træning og medbringer højtalere så der kan spilles musik til træningen.


Se vores facebook side hvor der ligger billeder fra morgengymnastik hos NCC .


Ring for tilbud

$ 00.00

Indhent tilbud